- Autor: kodulkaa
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 135 |
Petržel - kořen | 98 |
Celer bulva | 102 |
Kuřecí stehno bez kůže | 180 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 3000 |
kuřecí vývar | 3000 |
Vejce celá průměr | 55 |
Bulgur (v suchém stavu) | 35 |
Dochucovadla:
sůl, petrželka, nové koření, pepř, bob. list
Energetická hodnota celkem: 3433 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 59,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 27
Energetická hodnota na 1 porci: 343 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 1.6, Sacharidy (g): 5.9, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2.7
Postup přípravy
uvařit
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.